+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Rövid bemutatkozás

Rövid bemutatkozás

Pártkormányzat helyett önkormányzatot! Szavazó automatát vagy autonóm civil képviselőt a Sztaravoda-völgynek? Ifj. Lator László – a Pismány Barátainak Egyesülete javaslatára –, a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület (TESZ) színeiben induló képviselőjelölt bemutatkozása:

 

Pismányban élek, amely nemcsak lakóhelyem, de otthonom is. Feleségem újságíró, a fiam már dolgozik, a lányom egyetemista. Példaképem édesapám, aki nemcsak költő és műfordító, hanem 85 éves kora ellenére sportos, aktív életet él. Még ma is könnyedén végez tornagyakorlatokat, szed hozzáértéssel gombát. Nem véletlen, hogy hobbim az irodalom, a természetjárás a barátokkal, a szülő-tanár-diák focimeccseken való részvétel. Minden jó zenét szeretek, de elsősorban menthetetlen Illés-rajongó vagyok.

 

2010 óta vagyok a város Oktatási és Kulturális Bizottságának tagja a civil TESZ képviseletében. Pedagógusként szívügyem a minőségi oktatás támogatása, az óvodai és iskolai férőhelyek kellő mértékű emelése, valamint a tehetséggondozás. Csaknem három évtizede vagyok történelemtanár és osztályfőnök, szinte a kezdetektől a Veres Péter Gimnáziumban tanítok. Vallom: minden diákban megvan az a képesség, hogy valamilyen területen kiemelkedő legyen. A pedagógus felelőssége az, hogy ezt megtalálja.

 

Képviselőként kizárólag olyan költségvetést támogatnék, amely takarékos, megszünteti a pazarlást, miközben hozzákezd a városi közlekedés ésszerűsítéséhez, segíti a Sztaravoda-völgy és a többi városrész önálló arculatának létrejöttét, valamint nagyobb keretet biztosít az oktatásnak és a kultúrának. Úgy gondolom, a Sztaravoda-völgy is megérdemelné, hogy saját közösségi terei legyenek. Olyanok, ahol fiatalok, idősek kötetlenül találkozhatnak, ahová beugorhatunk egy kávéra, egy teára, egy kis csevegésre.

 

Teremtsük meg együtt a városrészek városát!

 

Sok problémát tapasztaltam már a Sztaravoda-völgyben, de szeretném megismerni az Ön véleményét is a város és a városrész ügyeivel kapcsolatban! Kérem, ossza meg velem javaslatait, írjon e-mailt: latorl@t-online.hu vagy telefonáljon: 70/4310146

 

Célunk a nyilvánosság mindenkori hiteles tájékoztatása. Ennek érdekében hoztuk létre honlapunkat – www.tesz2000.hu -, amelynek „IDŐKÖZI VÁLASZTÁS” menüpontjában megtalálható részletesebb bemutatkozásom is.

 

Képviselővé választásomat támogatja a Pismány Barátainak Egyesülete, a Szeresd Szentendrét Egyesület, az Izbégi Baráti Kör Egyesület, a Castrum Egyesület, az Élő Táj Egyesület, az ÓZON Szamárhegyi Környezet és Természetvédő Egyesület, a Lovasíjász Hagyományőrző Egyesület, a Szentendrei Civil Kontroll Egyesület, a Szalamandra Egyesület, a 11 LET Ifjúsági Egyesület, az Egészséges és Derűs Gyermekekért Alapítvány.

 

Amennyiben a TESZ tevékenysége és a bemutatkozásom elnyerte bizalmát, kérem, támogassa képviselőjelöltségemet kopogtatócédulájával.

 

A kopogtatócéduláért, ha lesz rá mód, szeretnék személyesen elmenni, ezért kérem, hívjon a 70/4310146-os számon, vagy keresse B. Szabó Veronikát (30/311 6265), Fülöp Zsoltot (20/5485738), Fekete Jánost (20/9477198), Maholányi Pált (20/9719617).

 

Kopogtatócéduláját leadhatja:

  • A Pismány ABC-nél lévő zöldség- gyümölcs üzletben,
  • amellette lévő virágüzletben,
  • a Pismány kisbolt pékségnél, valamint
  • az Eper utcai zöldségboltban.
  • A HÉV állomásnál, a Vasúti villasoron lévő Óra-Ékszer Házban,
  • és a mellette lévő Fuji Fotó Centrumban.

Hivatalos szórólap itt érhető el.

Bemutatkozás a Szentendre és Vidéke lapban, 2012. 5. szám.

Látványtervek itt érhetőek el.

Submit a Comment

%d blogger ezt szereti: