+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Megtartotta első ülését a Kulturális és Turisztikai Bizottság,

Megtartotta első ülését a Kulturális és Turisztikai Bizottság,

Tegnap este, 2014. november 12-én megtartotta első ülését a Kulturális és Turisztikai Bizottság, mely tárgyalta az adventi vásár és a szilveszteri városi programokat. Ez utóbbi rendezvény támogatására a polgármesteri keretből 1 millió forintot kér a testülettől a rendező TDM. A fellépők között megtalálhatjuk a méltán népszerű szentendrei Balkan Fanatik és a Vasárnap Dél együtteseket.

Hogy ne maradjon Szentendre botrányok nélkül, egy kisebbfajta azért most is előkerült. A Dumtsa Jenő utca és a Fő tér felújításakor földbe süllyeszthető elektromos kiállások készültek. Már a nyári Dumtsa forgatag alatt kiderült – a közvélemény számára csak most válik ismertté – hogy ezek a kiállások életveszélyesek. A kivitelező cég olyan szerkezeti megoldásokat és olyan anyagokat épített be, melyek alkalmatlanok a feladat ellátására. A vezetékek eltörtek, a kiemelő szerkezet nem működik. Az akkori műszaki ellenőr pedig szolgai módon átvette. A kivitelező hallani sem akar a garanciális javításról, hiszen a garanciális idő lejárt.

A TESZ bizottsági tagja javasolta a kivitelező újbóli megkeresését a hiba azonnali kijavítására, amennyiben a kivitelező ettől elzárkózik, akkor jogi lépések megtételét szorgalmazta. Ismét több százezer forint közpénzről van szó!

%d blogger ezt szereti: