+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Postás strand közösségi újratervezés – második alkalom

Postás strand közösségi újratervezés – második alkalom

Egyesületünk – amely elsőként vetette fel Szentendrén a közösségi tervezés, mint metódus meghonosítását – több tagja is ott volt ma este a Postás Strand újratervezésének második alkalmán.

Azon túl, hogy a város legális stranddá kívánja fejleszteni a most egyébként “illegálisan” strandként is használt Postás Strandot, más elvárás nincs, mindent a közösségi tervezésben részvevők alakítanak ki.

A megjelentek, közösen a tervezőkkel, kiértékelték a kérdőívekre adott válaszokat: zöld körökben vannak a Postás pozitívumai – a körök mérete jelzi, hogy hányan adták meg az adott jellemzőt a kérdőív kitöltésekor -, szürkében azok, amelyeket nagyon elleneztek a kitöltők, kék körökben a vágyott fejlesztések, míg piros körökbe azon jellemzők voltak összegyűjtve, amelyek rosszak a Postás Strandon.

A körök felhelyezése után pedig további elérendő célokat fogalmaztak meg a helyszínen jelenlévők.

A fenti bordó kockákban a törvényi feltételek szerepelnek, tehát, hogy egy legálisan működő strandnak milyen feltételei vannak, pl. nyitvatartás idején tilos kutyát bevinni a strand területére, árnyas terület kell, parkoló, ivóvíz, stb.

A következő, harmadik alkalom jövő hét kedden lesz.

%d blogger ezt szereti: