+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Szentendrei közvilágítás

Szentendrei közvilágítás

Tisztelt ELMŰ!

 

Mai nap 2014.11.19-én Szentendre Városi  Ügyfélszolgálatunkra érkezett közvilágítással kapcsolatos levelet továbbítom Önök felé. Segítségüket és visszajelzésüket  várjuk és köszönjük

Tisztelettel

Major Magda
Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal

 


Tisztelt Ügyfélszolgálat!

 

Az elmúlt 40 évben számos tanulmány bebizonyította, milyen fontos szerepet tölt be a világítás a közutak es a közterületek biztonságában. A világítás révén a láthatóság javításával jelentősen csökken az éjszaka bekövetkező balesetek száma es súlyossága. A világítás révén csökken a bűnözés és javul a bűnüldöző szervek hatékonysága. A világítás hozzájárul a könnyebb tájékozódáshoz. A világításnak jelentős szerepe van a biztonságos és kellemes környezet megteremtésében.
A fentiekből kifolyólag kérem az Önök közreműködését a szolgáltató irányába, hogy Szentendrén a közvilágítás révén a szükséges fény mindig a szükséges helyen és időben álljon rendelkezésre.
Egyúttal kérem az Önök közbenjárását, hogy a közvilágítás az adott napszakhoz és környezeti körülményekhez történő igazítása optimális legyen. 

 Pl.:

 Mai nap azaz, 2014.11.19-én a közvilágítás reggel 6:25-kor lekapcsolt, így a város éjszaki sötétségbe borult. Sokan igyekeznek ilyenkor a buszhoz,

HÉV-hez, viszik gyermekeiket óvodába, iskolába és szállnak autóba.

 Napkelte ma: 6:54 

Nem tartom szerencsés kombinációnak a fáradt embert, a kevés járdát, sok autót és a sötétséget.

 A fenti észrevétel nem egyedi, többen jelezték irányunkba.

 Segítségüket és visszajelzésüket köszönöm és várom.

 

Üdvözlettel:
Szegedi István
Városfejlesztési Bizottság tag /TESZ/ 

%d blogger ezt szereti: