+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Megtelt uszoda, üres szekrények!

Megtelt uszoda, üres szekrények!

 

2015. október 20-án Szondy György bejelentést írt a szentendrei Járókelő oldalra a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont  kapcsán. Röviden összefoglalva a bejelentés arról szólt, hogy bár az uszoda kihasználtsága közel sem teljeskörű, a fürdő szolgáltatásait igénybe venni kívánó szentendreiek a 240 szekrény mindennyikét mégsem tudják igénybe venni. Az uszoda szekrényeinek zárszerkezete nagy részben sérült és egyszerűen nem működik. Ezt az észrevételt továbbítottuk a megfelelő szervek felé, így a városi Ügyfélszolgálat és az uszoda vezérigazgatója, valamint marketingese számára.

Honlapunkon megjelent előző írásunkban felhívtuk a figyelmet arra, hogy a zárak javítása kiemelten szükséges annak érdekében is, hogy a V-8 szabadidőközpont üzemeltetésével járó veszteség termelődését minimalizálni tudjuk. Több működőképes szekrény több vendéget jelent, több vendég pedig kisebb hiányt. Az uszodát városunk tartja fent, így minden szentendrei számára kiemelten fontos, hogy az minél gazdaságosabban üzemelhessen!

Az ügyet eleinte egy félreértés kísérte. Az ügykezelők úgy látták, hogy a bejelentő észrevétele 2015. januárra vonatkozik, ennek tükrében fogalmazták meg válaszukat is. Ám kiderült, hogy az észrevétel aktuális és csak félregépelésként jelent meg a 2015.01.18 dátum. A helyes időpont 2015.10.18 volt, azaz a bejelentést megelőző vasárnapi nap. A hibás szekrényekre vonatkozó észrevétel sürgős és függőben lévő problémaként jelentkezett ez év őszén. Ennek mielőbbi megoldása érdekében a bejelentést ismételten elküldtük az illetékesek számára.

Az uszoda szekrényei kapcsán megnyugtató és abszolút pozitív fejleményről tudósíthatunk nektek: bejelentőnk 2015. december 7-én megírta nekünk, hogy az ügykezelés óta fennakadást nem tapasztalt, azaz a probléma megszűnt. A szekrények működnek, várakozás nem tapasztalható. Köszönjük figyelmes bejelentőnknek az észrevételt, valamint az Ügyfélszolgálatnak, illetve az uszoda vezetésének a konstruktív hozzáállást.

 

Mi a történet tanulsága? Az, hogy városunk élhetőségéért mindannyian tehetünk, és együtt eredményesen képviselhetjük közös érdekeinket! 

 

 

Kép forrása: http://www.v-8.hu/galleries/Uszoda_bels_1.jpg

%d blogger ezt szereti: