+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Izbég-Csicserkó lakossági indítvány

Izbég-Csicserkó lakossági indítvány

A Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület elkötelezett a nyilvánosság biztosítása iránt, ezért közzéteszünk minden képviselőinkhez érkező nyílt levelet, nyilatkozatot és lakossági indítványt. Ennek értelmében közöljük veletek az Izbég és Csicserkó városrészek lakosságának indítványát is.

Az indítványt beterjesztő lakóközösség alapvető sérelme az, hogy Izbég városrész lakott területeihez rendkívül közel vezet a tehermentesítő út tervezett nyomvonala. Aggodalmaikat a levél 1-es számú mellékletében fogalmazzák meg pontosan, míg indítványuk 2-es számú mellékletében részletesen is kifejtik azokat, továbbá a nyomvonal módosítására konkrét elképzeléseik és terveik vannak. A 2016. július 21-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen eredményeként a folyamat újratárgyalására és a helyiekkel való végigegyeztetésére kérik fel Verseghi-Nagy Miklós polgármestert, valamint a város minden képviselőjét.

 

Levelüket változtatás nélkül közöljük.

A levél alatt elhelyezett linkeken pedig megtekinthető és letölthető a levélhez csatolt mindkét, általuk létrehozott és számunkra elérhetővé tett melléklet.

 

​Tisztelt Verseghi-Nagy Miklós polgármester Úr, tisztelt Képviselők!
Izbég-Csicserkó városrész lakóinak képviseletében ezúton szeretném Önökhöz elektronikus módon is eljuttatni a 2016. július 21-i rendkívüli Képviselő-testületi ülésre „Szentendre Város Településszerkezeti Terve partnerségi egyeztetésre bocsátandó véleményezési anyagáról” címen benyújtott előterjesztéssel kapcsolatban tett lakossági indítványunkat, melynek nyomtatott változata a mai napon minden Képviselő fakkjába kézbesítésre került.

 

Kérjük, hogy támogassák az indítványunkban tett javaslataink elfogadását!

 

Üdvözlettel,

Pilis Dániel

pilisdaniel@gmail.com

 

A két melléklet pedig a következő:

Izbég-Csicserkó aláírt lakossági indítvány ide kattintva érhető el.

Izbég-Csicserkó lakossági indítvány részletes indoklása ide kattintva érhető el.

%d blogger ezt szereti: