+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Aláírásgyűjtés az Egres úton

Aláírásgyűjtés az Egres úton

Az Egres úti lakók aláírást gyűjtöttek azért, hogy az ő elképzeléseik is épüljenek be egy a lakókörnyezetüket érintő városi döntés kivitelezésébe. Ha már a döntés előtt nem kérdezte őket senki.

A forgalmirend-változásról itt tájékozódhatsz.

 

Szeptemberben az Egres út környékén élőket mi, a Társaság az Élhető Szentendréért egyesület, szórólappal tájékoztattuk az út Törökvölgyi és Nap utcai szakaszát is érintő forgalmirend-változásáról.

A szeptemberi akcióról itt olvashatsz, kattints ide!

 

Ezt követően személyesen is felkerestünk az ottani lakosokat. Egy rögtönzött lakossági fórumon megfogalmazták kérésüket arra vonatkozóan, milyen változásokat látnak szükségesnek ők a forgalmi rendet illetően.

 

Petíciót írtak, ezt sokan aláírták. A petíciót Szegedi István a Városfejlesztési Bizottság tegnapi ülésén prezentálta, majd átadta az eredeti anyagot dr. Török Balázs alpolgármesternek. Erre ráerősítendő, Helyes Imre az egyesület elnöke hívta fel egy e-mailben Verseghi-Nagy Miklós polgármester figyelmét az Egres úti petíció tényére, s neki is elküldte másolatban a neki címzett levelet az aláírások listájával együtt.

%d blogger ezt szereti: