+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Megszépült a rozsdás szalagkorlát: újrafestettük!

Megszépült a rozsdás szalagkorlát: újrafestettük!

Megszépült a rozsdás szalagkorlát: újrafestettük!

A 11-es főút mellett, az ‘Izbégi elágazás’ buszmegállónál, illetve azzal szemben található két szalagkorlát emberemlékezet óta elhanyagolt, egyre rozsdásabb állapotban volt. Egyesületünk aktivistái ügy döntöttek, maguk lépnek, és rendbe teszik a korlátokat. Helyes Imre, egyesületünk elnöke és Tóth Sándor augusztus 3-án, szerdán láttak neki a munkának!

Felkerestük a Városi Szolgáltató Nonprofit ZRT.-t, valamint a városháza illetékes vezetőit, akik üdvözölték a kezdeményezést, s festéket ígértek a megvalósításhoz. A festék a mai napig nem érkezett meg, ezért ennek ötszámjegyű költségét is vállalva, munkához láttunk. A Rákóczi utca végében található korláttal kezdtük a munkát: alaposan megtisztítottuk a rozsdától, majd fehér színű Supralux antirozsda festékkel kétszer lefestettük.

Ez alkalommal szeretnénk köszönetet mondani a Rákóczi utca végében lakó Király Zsuzsannának, aki ingyen biztosított áramot a rozsdátlanításhoz használt gép működtetéséhez, így járulva hozzá a vállalkozás sikeréhez.

Hamarosan folytatni fogjuk a munkát a főút másik felén lévő korlát rendbetételével.

 

%d blogger ezt szereti: