+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Le a szürkeséggel, éljenek a színek a 11-es mentén!

Le a szürkeséggel, éljenek a színek a 11-es mentén!

Még idén júliusban, egy séta során Schneider Géza tagunk figyelt fel arra, hogy mennyi szürke villanydoboz van a 11-es számú főút mentén. De miért ilyen lehangolóan szürkék? Hiszen lehetnének színesek is!

 

Az ötlet az egyesületünkön belül sikert aratott. Szegedi István alelnökünk fel is vette a kapcsolatot az ELMŰ – ÉMÁSZ csoporttal, akiknek szintén tetszett az ötlet!
Minden technikai, sőt anyagi segítséget is megadtak az ötletnek. Szerintük ez egy pozitív hangulatú lépés, ami az ő imázsukat is javítja. Való igaz!

 

A 11-es főút és a Római sánc utca sarkán (Petzelt József Szakiskolával szemben) lévő dupla szekrényt szépítettük… Kezdésnek Tóth Sándor és Helyes Imre csiszolgatta a dobozt. Egy következő körben Sándor Judit, Kóczián Krisztián, megint Sándor és Imre esett neki.

 

Művészeti vezetőként a tiszta felületet Ficzere Kyrú alapozta kétszeri festéssel. Ezt követően az általa megálmodott mintát fel is vitte a felületre. Így most egy puha pitypangokkal teli, szép mélykék látvány tárul szemünk elé a lehangoló szürkeség helyett. Köszönjük, csodás lett!

 

szines_11-es_igy_keszult_v1

 

Mennyivel jobb, igaz?

A projektet talán tovább is gondolhatjuk… Lehet folytatni újabb szentendrei művészek bevonásával? Az ELMŰ is támogatni tervezi a továbbiakat és ők is kiterjesztenék ezt az akciót egyéb településekre is.
Ez egy nagyon jó dolog!
Ha részt vennél hasonló akciókban, jelentkezz ide: https://www.facebook.com/groups/teszakciok/

Submit a Comment

%d blogger ezt szereti: