+36 70 402 5502 info@tesz2000.hu

Karácsonyi adománygyűjtés akcióra hívunk titeket!

Karácsonyi adománygyűjtés akcióra hívunk titeket!

Karácsony ünnepe a szeretet sokféle megnyilvánulásának lehetőségét rejti magában. Természetes számunkra, hogy szeretteinken kívül nehezebb helyzetben lévő embertársainkra is gondolunk, akiknek jelentős nehézséget okozhat a karácsonyi meghittség feltételeinek előteremtése.

 

Egyesületünk ezért november 14. és december 14. között adománygyűjtés akciót szervez. Ezzel szeretnénk segíteni a rászoruló helyi családok karácsonyi készülődését.

 

Az összegyűjtött tartós élelmiszert, szaloncukrot és tisztálkodási szereket december 16-án, szombaton délután 14 órakor fogjuk kiosztani a rászorulóknak.

 

Miket gyűjtünk majd elsősorban? Például búzadarát, kakaót, konzervet, lekvárt, lisztet, mézet, majonézt, mustárt, olajat, rizst, teát vagy tésztát és mindent, mi jó és örömet okozhat!

 

Az adományokat hétköznap munkaidőben a Vasúti villasor 3/a alatti Óra-Ékszerházban lehet leadni, hétvégén pedig kitelepüléseink helyszínén fogadjuk majd a felajánlásokat.

 

Kérünk mindenkit, akinek lehetősége van, vegyen részt az akcióban, és adakozzon! Gondoljunk arra, hogy akár egy csekélynek tűnő adomány is nagyon sokat jelenthet másnak!

 

Segítsünk együtt!

 

***

 

Kép forrása: http://bit.ly/2zSE3xg

%d blogger ezt szereti: